Artwork: D-Luzion – Elixer Vol. 2 (EP)

Op 10 februari komt de nieuwe D-Luzion EP ‘Elixer Vol. 2’ uit. De opvolger van het in december 2015 uitgebrachte eerste deel ‘Elixer Vol. 1’. Eerder verschijnen hiervan de videoclips ‘Nieuw Niveau’, ‘Dom’ en ‘No Mercy’ ft. Shedney Ruffin. Alle songs op de EP zijn geschreven en geproduceerd door D-Luzion met een gastbijdrage geschreven door Fereaux.

Elixer is een momentopname van mijn leven tijdens verschillende fases in de afgelopen twee jaar. Ik heb de plaat in één keer gemaakt en verwerkt. Elk nummer heeft mij een stukje dichter bij mezelf gebracht waardoor ik als persoon m’n perspectief op alles wat me bezig houdt heb verbreed. Ineens was het voor m’n gevoel allemaal opgelost. Alsof ik een magisch toverdrankje heb gedronken.

De artwork foto is gemaakt door Rosa Quist en het ontwerp door D-Luzion. Bekijk intussen de recentste D-Luzion video hieronder: