Video Trailer: D-Luzion – Nieuw Niveau (prod. D-Luzion)

Na de videoclips ‘Dom’ en ‘No Mercy’ ft. Shedney Ruffin presenteert D-Luzion de derde videoclip ‘Nieuw Niveau’ van haar recent uitgebrachte debuut release ‘Elixer Vol. 1’. Het eerste deel van de dubbel EP ‘Elixer’.

Het nummer gaat over een stel geliefden, die op het eerste oog twee tegenpolen lijken, maar uiteindelijk véél meer gemeen hebben met elkaar. Zo ontwikkelt hun gezamenlijke band, waardoor ze die naar een ‘Nieuw Niveau’ tillen. De clip is geschoten door OFF Concepts met in de hoofdrollen de in-real-life lovers David en Yessica.

Zie hier alvast de trailer:

Elixer is een momentopname van mijn leven tijdens verschillende fases in de afgelopen twee jaar. Ik heb de plaat in één keer gemaakt en verwerkt. Elk nummer heeft mij een stukje dichter bij mezelf gebracht waardoor ik als persoon m’n perspectief op alles wat me bezig houdt heb verbreed. Ineens was het voor m’n gevoel allemaal opgelost. Alsof ik een magisch toverdrankje heb gedronken.

Beluister ‘Elixer Vol. 1’ hieronder: